Skip to content

Over Ons

Robbron is een bedrijf die graag wilt ontwikkelen en altijd door wilt blijven groeien. Wij zijn een bedrijf die klanten helpt met het vinden van een bedrijf die hun kan helpen in de wereld van film en fotografie. Dit doen wij omdat het vaak lastig is voor een bedrijf of persoon om contact te krijgen met deze bedrijven. Zo proberen wij klanten een steuntje opweg te helpen naar contact met deze bedrijven. Ons bedrijf is opgericht door Marloes. Onder haar werken er nog 10 andere gemotiveerde werknemers. Ons pand is gevestigd in Nootdorp en wij nodigen u graag een keer uit om langs te komen. 

Werkwijze

Robbron is werkzaam als een tussenbedrijf. Dit houdt in dat wij klanten helpen in hun zoektocht naar de juiste partner of bedrijf om mee samen te werken. Dit doen wij alleen maar in de wereld van film en fotografie. Dit werkt als volgt: wij krijgen een verzoek van een klant met een probleem. Wij gaan uitzoeken met watvoor en welk bedrijf hij/zij het beste kan samenwerken. in dit onderzoek nemen wij de eisen,behoeftes mee van de klant. Op basis van deze informatie vinden wij een geschikt bedrijf/partner waar de klant mee kan samenwerken. Wij geven deze informatie aan het einde van het onderzoek door aan de klant. De klant wordt ook op de hoogte gebracht van elke ontwikkeling in het onderzoek.

Kom ook een keer langs!

Voordat de samenwerking van start gaat nodigen wij u graag uit om een meeting te plannen dit kan zowel online als face to face. In deze meeting kunnen we gepaste afspraken maken voor de samenwerking. Dit doen we onenigheden en miscommunicaties te voorkomen, zo proberen we de samenwerking zo soepel mogelijk te laten verlopen.